Lumina Team

Működjünk együtt jobban. Ügyfelek úgy emlékeznek a Lumina Team által nyújtott élményre, mint egy őszinte "Aha!" pillanatra. A könnyen érthető nyelvezet és a hatásos vizuális bemutató azonnal kihangsúlyozza a csoporton belüli jellemző viselkedést és jellegzetességeket. Az eredmény pedig motivált emberek, akik csúcsteljesítményű csapatok tagjaiként dolgoznak és így nagyobb eredményeket érnek el.

Hogyan használható fel?

A Lumina Team megvizsgálja a csoport saját karakterisztikáját és egyúttal azt is, hogy mások hogyan látják ugyanezt. A résztvevők együttesen hozzák létre a fejlettebb csapat tudatosságot és megértést, megtanulják értékelni az egyes tagok egyedi hozzájárulását.
A Lumina Team, a Lumina Spark kiterjesztése (nincs szükség további kérdőív kitöltésére!) és a hozzá tartozó Csoport Megjelenítő applikációval a résztvevők vizuális segítséget kapnak, hogy felfedezzék saját csapatuk dinamikáját.
lumina learning lumina team high performing team enjoying working together in office

A csúcsteljesítményű csapatok kialakításának kulcsa valójában azon múlik, hogy megértsük egymás személyiségét, motivációját és preferált kommunikációs stílusát. Az értékek és preferenciák mélyebb megértése támogatja az egymás iránti tiszteletet, amely elengedhetetlen, hogy az emberek hatékonyan dolgozzanak egymással.

lumina learning lumina team shows teams how their profiles work together in the workplace

A Lumina Team profil pontosan megmutatja, hogy az emberek hol találhatóak a csoportban és ahhoz hogyan illeszkednek. Az interaktív Csoport Mandala segítségükre van abban, hogy lássák a csapatban meglévő jellemvonásokat és karaktereket csakúgy, mint a lehetséges vakfoltokat. Ezzel a tudással felvértezve a csoport tagjai együttesen tudnak olyan környezetet teremteni, ahol a csúcsteljesítmény megvalósítható.

Használja a Csoport Megjelenítőt, hogy interaktív módon fedezze fel a csapat személyiségét

Azonnal látni fogja, hogyan változik a csoport változását stressz esetén

Megtanulja, hogyan kommunikáljon hatékonyan a csapaton belül

Azonnal alkalmazni tudja a tanultakat egyéni és csoportszinten egyaránt

Melyek a várható eredmények?

A csoportban lévő minden egyén személyes identitással rendelkezik, mégis a csapat egésze nagyon gyakran saját személyiséget jelenít meg.
A Lumina Team betekintést ajánl azokba a módszerekbe, ahogyan üzeneteit közvetíteni tudja. Így ezeket jobban át tudja majd adni a csoport számára, amely végül kézzelfogható végeredménnyel jár majd.
lumina learning lumina team working together cooperating
1.
Hatékony kommunikáció a csapaton belül
2.
Tisztában lenni azzal, hogy mit kell tenni, ha a csoport teljesítménye nem megfelelő
3.
A sokszínűség és az eltérő munkahelyi stílusok értékelése
4.
Csúcsteljesítményű csapat létrehozása

Kulcsfontosságú jellemzők

Összhang kialakítása

Sokszínűség értékelése

Fejlett együttműködés

Megnövekedett termelékenység

department for business energy and industrial strategy
Azonnal belevághatunk egy beszélgetésbe, hogy hol vannak a csapat erősségei, hogyan néz ki a csoport, a párbeszéd magától elindul. És ez az egyik abszolút varázslatos dolog, amelyet a Lumina Learning eszközök biztosítanak.

Mark Pullen

Head of BEIS Internal Consultancy, Department for Business, Energy and Industrial Strategy

Ismerje meg a Lumina Learning család összes fejlesztését