Miért a Lumina Learning?

A Lumina Learningnél úgy gondoljuk, a kiemelkedő személyes fejlődés nyújt segítséget ahhoz, hogy az emberek képesek legyenek változni és alkalmazkodni. Így jól működő, szilárd kapcsolatokat tudnak kiépíteni a munkahelyen, valamint a magánéletben egyaránt.

A személyes fejlődést korlátozó, elavult és sztereotípiákon alapuló eszközök alternatívájaként olyan humanista és minden részletre kiterjedő pszichometriai módszereket hozunk létre, amelyek mélységében képesek feltárni az emberek dinamikus személyiségét.

Elkerüljük a tipizálást, címkézést és skatulyázást. Új generációs eszközeink segítséget nyújtanak ügyeleink számára a megfelelő emberek kiválasztásában, személyes fejlődésük felgyorsításában és a szervezetük átalakításában.
female practitioner leading development workshop lumina splash

Amikor az üzleti pszichológia a technológiával találkozik

Digitális pszichometriai erőforrásaink segítségével élvonalbeli termékeket fejlesztünk és forgalmazunk, melyekhez a támogatást szervezeti átalakításra specializálódott szakértőink biztosítják világszerte.

Amit ajánlunk:

Hozzáférés egy hatásos módszertanhoz, amely széles körű eszközökkel támogatott és a lehető legjobb eredményeket biztosítja.

Személyre szabott toborzási megoldások, amelyek csökkentik a ráfordított költségeket, miközben erősítik a kollégák elkötelezettségét és megtartását.

Innovatív fejlesztések, amelyek erősítik a személyes fejlődést, a csúcsteljesítményű csapatok kialakulását és a vezetők átalakulását.

Kapcsolatteremtés, tudás és készségek átadása egymás számára a tanácsadók, coachok globális hálózatán keresztül.

Globális hálózat megtekintése

A Lumina Learning világszerte több mint 40 országban működő, képzett szakemberek és szakemberek globális hálózata.

Miért működik:

Az új generációs pszichometriai eszközök segítségével a Lumina Learning módszertan a 21. századhoz megfelelő módon támogatja az öntudatosságot és mások megismerését.
Why Lumina Learning works
1.
Szakértőink a vállalatoknak abban nyújtanak segítséget, hogy a teljesítmény változását a kollégák viselkedésének átalakításával érjék el. Mindezt humanisztikus megközelítéssel valósítják meg oly módon, hogy az emberekre nem kizárólag cselekedeteik alapján, "erőforrásként" tekintenek, hanem teljes valójukban, "emberi lényként".
2.
Az összes személyisége, előítéletek nélkül. Nincs címkézés, skatulyázás és nincsenek sztereotípiák sem. Azokat az eszközöket adjuk át az embereknek, melyekkel megérthetik teljes valójukat és korlátok nélkül fedezhetik fel a bennük rejlő potenciált.
3.
Kerülje el a félrevezető kettősségeket. Ön nem egyszerűen extrovertált, vagy introvertált. Nem kizárólag gondolkodó, vagy érző. Más megoldásoktól eltérően, a Lumina Learning megmutatja Önnek, hogyan működjön együtt személyiségének minden nézőpontjával. Használja ki az ellentmondásokban rejlő lehetőségeket!
4.
Három személyiségét mérjük egyidejűleg - Alapvető, Mindennapos és Túlterhelt. Ismerje meg dinamikus egyéniségét úgy, hogy nem kell további hosszadalmas felmérésekre pazarolni az idejét.

Miért választják az ügyfelek a Lumina Learning megoldásait:

Működik - tiszta, színes és könnyen megérthető modellek, amelyek személyesek és teljesen testreszabhatók.

Gyakorlatias - az emlékezetes tanulási élmény és praktikus nyelvezet olyan gondolatokat generál, amelyekre az emberek emlékeznek és hosszú távon fel tudják használni a mindennapok során.

Interaktív - a Lumina Splash applikáció azonnal és frappánsan jeleníti meg azt, hogy kicsoda Ön. Ezt az eredményt folyamatosan magánál tudja tartani mobil telefonján, tabletjén és meg tudja osztani másokkal.

Holisztikus - teljesen a célra szabott megoldásokkal rendelkezünk a toborzás/kiválasztástól az új kollégák beilleszkedésén keresztül a fejlesztés és karrier tervezési folyamatokig.

Precíz - a tudományos módszerekkel validált értékelések időt és pénzt takarítanak meg, valamint jelentősen felgyorsítják az egyének és csoportok tanulási folyamatát.

21. századi szemlélet - az együttműködés, a sokszínűség és az előítéletek megszüntetésének megbecsülése

A legnagyobb igényeket támasztó ügyfelekkel működünk együtt

adidas logo

Adidas

A Lumina Learning együttműködött az Adidas Pénzügyi Igazgatójával, hogy a vállalat növelni tudja a munkavállalók elégedettségét. A Lumina Spark és Lumina Leader 360 segítségével az Adidas képes volt változtatni a felsővezetők kommunikációs stílusán, amely drámai fejlődést mutatott a következő dolgozói elkötelezettség felmérésének eredményei alapján.
tesco logo

Tesco

A Tesco együttműködött a Lumina Learning céggel, hogy az ügyféligényekre erőteljesen koncentráló új stratégiát valósítson meg. Azért, hogy a csapat teljesítményt egy magasabb szintet érjen el a Lumina Team programra építve indult el a fejlesztés. Ez a megközelítés feltárta a kulcs kompetenciákat és kikövezte az utat egy hatékonyabb kommunikációs folyamat irányába. A Tesco új stratégiája sikeresen megvalósult és a csoport teljesítménye drámai mértékben fejlődött.
havas logo

Havas Group

A Havas Group sikeresen használta fel a Lumina Spark, Lumina Emotion és a Lumina Leader 360 eszközöket számos globális, a tehetség fejlesztésére irányuló kezdeményezésben. Ezek között volt a jövő vezetőinek fejlesztési programja, segítségnyújtás a női vezetők számára senior vezetői munkakörök betöltése esetén, valamint a felső szintű vezetők kommunikációjának fejlesztése. A Havas Group CEO személyesen is megismerte a Lumina Spark-ot.
nhs logo

NHS

A világ 5. legnagyobb munkáltatójaként, 1.7 millió dolgozójával az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Ellátója 1 millió beteget lát el 36 órán belül. Egy ilyen nagy nyomással járó környezetben megérteni azt, hogyan reagálunk stresszhelyzetben nagyon fontos. A Lumina Spark eszközt több esetben is használtuk, pl. konfliktusok mediálása, vezetők fejlesztése, toborzás és beilleszkedési programok során csakúgy, mint az öntudatosság fejlesztése és mások megértésére irányuló célkitűzések elérésére.

Ismerje meg a Lumina Learning család összes fejlesztését

Elérhető hasznok

A Lumina Learning felmérések az alábbi módokon tudják segíteni Önt és vállalatát:

A szervezet megváltoztatására képes vezetők csoportjának kialakítása

A beosztottak hatékonyabb irányítása és csúcsteljesítményű csapatok létrehozása

Az értékesítési csapat képességeinek fejlesztése és stratégiai értékesítés fejlesztése

Jelentős fejlődés a produktivitás és a személyes hatékonyság területein, a szervezet minden szintjén

A nagy potenciállal rendelkező tehetségek bevonzása és megtartása

A vállalat teljes potenciáljának kihasználása

Összefoglalva, a teljesítmény és a jövedelmezőség fenntartható fejlődését minden szinten az emberek gyakorlatias fejlesztésével érjük el!