Lumina Select

Találja meg a megfelelő jelöltet, kérdezzen hatékonyan, fedezze fel a rejtett potenciált és kerülje el a költséges toborzási hibákat. A Lumina Select kifejezetten erre a célra létrehozott kiválasztási eszköz, amely segítséget nyújt, hogy a megfelelő embert találja meg egy adott pozícióra.

Hogyan használható fel?

Minden szervezetnek megvan a saját identitása, amely formálja az elvárásokat egy toborzási folyamat esetén. Sikeresen azonosítani és kiválasztani az ideális jelöltet, a vállalat sikerességének döntő részét képezi.

A Lumina Select figyelembe veszi az adott szervezet értékeit is az adott munkakörhöz tartozó specifikus elvárások mellett. Ez a megközelítés gondoskodik arról, hogy a jelölt alkalmas legyen a szervezet számára és ugyanígy, a vállalat is megfelelő legyen a pályázónak.
lumina learning lumina select HR recruiter on call at work

A Lumina Select fokozza a párbeszédet a jelölt és a kiválasztást végző között. Meghatározza a leginkább alkalmas személyt a szervezet számára. Felfedi a rejtett potenciált. Biztosítja, hogy az elvárások tisztán érthetők legyenek mindkét fél számára.

lumina learning lumina select HR recruiter team working together as a team

A Lumina Select úgy lett kialakítva, hogy növelje az interjút végző és a jelölt tudatosságát egyaránt. Így mindketten jobban tisztában lesznek azokkal a jellemvonásokkal, amelyek a szervezeti kultúrát is figyelembe véve szükségesek egy adott pozíció betöltéséhez.

16 munkaköri kompetencia mérése

Egyértelmű, könnyen értelmezhető, egy oldalas összefoglaló

Megmutatja a jelölt erősségeit / gyenge oldalát

Megmutatja a pályázó stressz során várható reakcióit

Melyek a várható eredmények?

A Lumina Select a Lumina Spark alapjaira építve készít portrét a jelöltek preferenciáiról és jellemvonásairól. Ennek tudatában a toborzással megbízott szakemberek személyre tudják szabni az interjúkat, hogy jobban fel tudják térképezni a pályázók erősségeit és gyengeségeit.
lumina learning select recruiter on phone at work
1.
A szervezet teljesítményének növekedése a legnagyobb potenciállal rendelkező jelöltek felvételével.
2.
Mérsékelje a toborzási költségeket és kerülje el a drága toborzási hibákat
3.
Zökkenőmentesen integrálja a toborzást, az új kollégák orientációját és személyes fejlesztését.
4.
Időt szabadít fel, így a vezetők a szervezeti célokra tudnak koncentrálni.

Kulcsfontosságú jellemzők

Megfelelő munkaköri feladatok kialakítása

Interjúk lebonyolítása az alkalmas jelöltekkel

Testreszabott kérdések

Legjobb pályázó felvétele

lumina select ats image

Az átfogó, és digitális Lumina Select megoldásunkban megtalálható a Lumina Munkakör Kreátor, a Lumina Select Portré Áttekintő és a Lumina Select Interjú Útmutató. A Lumina Learning saját jelölt kiválasztási rendszerében (ATS) mindezek egyszerre jelen vannak. Az ATS segítségével csoportosíthatja, szűrheti és nyomon követheti a különböző pozíciókra pályázókat, gyorsan és könnyedén navigálhatja át a jelölteket a felvételi folyamaton.

lumina select job profiler image

Minden munkakör egyedi, ezért olyan kiválasztási megoldásra van szükség, amely ezt figyelembe veszi. A Lumina Munkakörelemző segítségével személyre tudja szabni a Lumina Select profilt, hogy azokra a leginkább elvárt kompetenciákra koncentráljon, amely az adott munkakörhöz keres. Ugyancsak felhasználhatja segítségként az egyes pozíciókhoz létrehozott kompetencia sablonokat is, amelyek valós információkon alapulnak és támogatják a kompetenciák kiválasztásában. Az Ön számára a legnagyobb haszon, hogy korlátlanul létrehozhat munkaköri profilokat, valamint személyre tudja szabni a Lumina Select portrékat kedve szerint, minden egyéb plusz költség nélkül.

1.

A jelöltek áttekintése, követése és kiválasztása könnyebb, mint valaha

2.

Segít meghatározni a sikerességhez szükséges kulcs kompetenciákat az egyes munkakörökben.

3.

Interaktív és mélyreható betekintést nyújt a jelöltek személyiségébe és kompetenciáiba

4.

Teljesen testreszabható útmutatót ad az interjúkhoz, így a legmegfelelőbb kérdéseket lehet feltenni a folyamat során

nhs logo
“A Lumina Learning eszközt az orvosi konzulensek kinevezésekor használjuk és igazán értékes részét képezi az interjú folyamatának. Segítségünkre van abban, hogy mely területekre kell a kérdéseknek fókuszálni, valamint a kérdések kialakításában is, melyekkel fel tudjuk mérni a pályázó teljesítményét nyomás alatt. Támogatást nyújt abban is, hogy lássuk a jelölt viszonyulását a nagyobb csoporthoz. Az egészségügyi ellátás rendkívül csapatközpontú tevékenység, nagyon sok különböző emberrel kell együttműködni, akik eltérő szakterületet képviselnek. Az eszköz rendkívül előnyösnek bizonyult vezető klinikusok kiválasztása esetén.”

Dr Neil Pease

Executive Director of Workforce & Organisational Development, University Hospitals of Derby and Burton

Ismerje meg a Lumina Learning család összes fejlesztését