Lumina Sales

A Lumina Sales, tudományos úton létrejött háttértámogatásával teszi képessé a szervezeteket arra, hogy fejlesszék a kollégáikat és így növekvő bevételre tegyenek szert. Annak megértésével, hogy a jellemvonások miként támogatják az értékesítési folyamatot, valamint a túlzásba vitt viselkedési jellemzők csökkentésével, több sikeres értékesítésre van lehetőség. Azzal egyidejűleg, hogy az értékesítő a kapcsolatokra koncentrál, maximalizálni tudja a befektetett energia megtérülését is, amely több eladást jelent.
lumina learning lumina sales team at work

Hogyan használható fel?

Lehet első vonalban lévő értékesítési vezető, vagy igazgató, technikai specialista, konzultatív értékesítő. Irányíthat nagy és összetett szervezetet, vagy kis házon belüli értékesítési csoportot, a Lumina Sales eszközt fel tudja majd használni a céljaira.

A Lumina Sales Portré felméri, hogy egy értékesítő személyes jellemvonásai milyen befolyással lesznek a teljesítményére az értékesítési ciklus egyes lépései során. Választ ad arra a kérdésre, hogy "Hol tartok én a saját értékesítési folyamatomban és hol található az ügyfelem a saját vételi folyamatában?"
Lumina learning lumina sales gives professionals negotiation skills

A Lumina Sales a szakemberek számára lehetővé teszi a tárgyalások természetes megközelítését oly módon, hogy a kapcsolat építését veszik majd górcső alá az értékesítési folyamat során és így érnek el eredményeket. Megmutatja számukra, hogyan legyenek különbözőek a hagyományos értékesítőktől, amely pozitív kontrasztot jelent majd az ügyfél számára is az értékesítési folyamat során.

lumina learning lumina sales professionals to continually evaluate and improve while they perform

A Lumina Sales a szakemberek számára lehetővé teszi a tárgyalások természetes megközelítését oly módon, hogy a kapcsolat építését veszik majd górcső alá az értékesítési folyamat során és így érnek el eredményeket. Megmutatja számukra, hogyan legyenek különbözőek a hagyományos értékesítőktől, amely pozitív kontrasztot jelent majd az ügyfél számára is az értékesítési folyamat során.

Összhangban maradni az ügyfél szükségleteivel és kizárni az ego-t az értékesítési folyamatokból

Megteremteni a tudatosságot arról, hogy a személyiség milyen módon gyakorol befolyást az értékesítési eredményekre

Kapcsolatot kialakítani, amely folytatódik és erősödik a szerződés aláírása után is

Egyfajta keretrendszert adni az értékesítési vezetők számára arról, hogyan tudják inspirálni kollégáikat és lehetővé tenni a magasabb szintű teljesítményt

Melyek a várható eredmények?

A Lumina Sales öntudatosságot nyújt a szakemberek számára. Mik a preferenciáim? Hol vannak az erősségeim és merre találhatók a vakfoltjaim? Mit viszek túlzásba és mi az, amelyet elhanyagolok? Segítséget nyújt az értékesítők számára abban, hogy a legjobb munkanap mindig az legyen, amely előttük áll.
lumina learning sales salesman on phone at work development
1.
Tudatosítja azt, hogyan befolyásolja a személyiség az értékesítési eredményeket
2.
Mélyebb ismereteket ad arról, hogyan lehet összhangba kerülni az ügyfél célkitűzéseivel, kihívásaival és szükségleteivel
3.
Közös nyelvet fejleszt ki, melynek segítségével a vezetőkből aktív coachok lesznek
4.
Az értékesítők képessé válnak a tárgyalásokat természetes módon, együttműködve és magabiztosan lebonyolítani

Kulcsfontosságú jellemzők

Összhang kialakítása

Megértés fejlesztése

Hatékonyabb tárgyalások

Több értékesítés

gavin presman logo
A Lumina Sales egy briliáns eszköz ahhoz, hogy az értékesítési csapat mélyebb ismereteket kapjon erősségeiről és fejlesztendő területeiről. Segítséget nyújt az értékesítési szakemberek számára, hogy hatékonyabban vegyék fel és tartsák meg a kapcsolatot az ügyfeleikkel és több tárgyalást zárjanak le eredményesen.!

Gavin Presman

A "Negotiation - How to craft agreements that give everyone more” és a "How to sell with complete confidence" c. nagysikerű könyvek írója.

Ismerje meg a Lumina Learning család összes fejlesztését