Legyen Ön is szakértő

Csatlakozzon globális közösségünkhöz! Legyen Ön is szakértője az új generációs pszichometriai eszközeinknek.

Végezze el a Lumina Learning kvalifikációs programját! Legyen igazolt Lumina Szakértő és ajánljon saját Lumina Learning megoldásokat ügyfeleinek.

Why choose a Virtual Qualification?

Okok a virtuális képzésre

Ha a virtuális képzés mellett dönt, számos előnnyel jár:

 

  • Tanuljon meg virtuális megoldásokat készséggel, magabiztosan és hozzáértéssel biztosítani – így több emberre tud gyorsabban, gyakorlatias és fenntartható módon hatni.
  • Válaszoljon ügyfelei változó igényeire a Lumina ökoszisztéma személyre szabott megoldásaival.
  • Ismerje meg, hogyan virtualizálhatja jelenlegi kiválasztási és fejlesztési megoldásait – a virtuálisan átalakuló szervezetek számára testreszabottan kialakítva
  • Tapasztalja meg, hogy egy jól megtervezett blended program hogyan javíthatja a tanulást és a megtartást.
  • Hozzon össze különböző irodákból és földrajzi területekről érkező munkatársakat egy közös élményen keresztül.
  • Nulla utazási költség, csökkentett karbonlábnyom és hatékonyabb időfelhasználás.

Mi magunk is virtuális szervezet vagyunk, a világ minden kontinensén vannak irodáink, így a lehetőség, hogy a kulcsfontosságú munkatársakat rugalmasan be tudjuk osztani a heti kvalifikációk bármelyikére, a szokásos utazási gondok és költségek nélkül, igazi ajándék.

Bert Utterlinden

CEO Excis, London - Dubai - Shanghai - Mexico

Be kell vallanom, hogy szkeptikus vagyok az általam mindig is szemtől szemben olyan jól működő tartalom virtuális átadásával kapcsolatban. A virtuális alkalom azonban teljesen lenyűgöző, és váratlan előnyökkel járt a tanulási élmény platformon található szórakoztató alkalmazások használatával.

Andrew Jones

Independent Consultant, Stonehenge, UK

Most, hogy befejeztem a virtuális Lumina Spark kvalifikációt, minden eddigi évem alatt soha nem tanultam még ennyi mindent, ilyen rövid idő alatt. A Lumina mindent megtett annak érdekében, hogy a virtuális tanulást személyessé, vonzóvá és igazán interaktívvá tegye.

Pri Notowidigdo

Commissioner, CIMB Niaga Bank, Indonesia

Kinek ajánlott?

A Lumina Learning eszközök mindenkihez szólnak. Igazolt Lumina Szakértőink között megtalálhatók: HR szakemberek, toborzási specialisták, OD konzulensek, trénerek, coach-ok és pszichológusok egyaránt.

A szervezetek, amelyek használják a termékeinket: hazai- és nemzetközi vállalatok, konzulens cégek, kormányhivatalok, bűnüldöző szervek, egészségügyi- és felsőoktatási intézmények, non-profit és jótékonysági szervezetek, olimpiai és helyi sportcsapatok, valamint különböző ifjúsági csoportok.

Hol kezdjem el?

A folyamat általában a Lumina Spark kvalifikációval kezdődik. A Lumina Spark az alap, amelyre építkezni tud majd, amikor más eszközökre szerez kvalifikációt. Azonban vannak olyanok is, akik egyből egy másik eszközre szereztek képesítést és nagy sikert értek el így. Kérem, hogy lépjen kapcsolatba annak érdekében, hogy egyéni tanácsot tudjunk adni Önnek.

Lumina Learning Szakértő kvalifikációs program

Két üzleti modell áll rendelkezésre az Ön igényeihez igazodva

Ügyfél Szakértő
Azoknak, akik a saját szervezetükön belül szeretnének működni. Ezt akár globálisan is megtehetik, meg fogjuk osztani az információt, hogy digitális erőforrásaink segítségével hogyan érhető el ez a célkitűzés.
Üzleti Szakértő
Tanácsadó cégek és egyéni szakemberek számára, akik szervezetek részére végeznek szolgáltatásokat.

Nincs szervezeti, vagy földrajzi kötöttség. A Lumina Learning szolgáltatásokat bármely típusú szervezet számára és bármelyik országban végezheti.

Lumina Learning képesítés

A kvalifikációs programunk nagyon interaktív, amely ellátja mindazon tudással és készséggel, amely ahhoz szükséges, hogy az első naptól kezdve sikeres legyen. Ebbe beletartozik a személyes és virtuális képzés, amely felkészíti a leendő Lumina Szakértőket a programok megtartására. Résztvevőként meg fogja tanulni a legjobb módszereket, amelyek segítségével csoportokkal tud foglalkozni és értékeléseket tud végezni a Lumina Learning termékekkel.

Használható tudással, gyakorlati tapasztalattal és a szükséges támogatással fog távozni ahhoz, hogy ösztönző módon tudjon beavatkozni egy szervezet életébe és valódi segítséget tudjon nyújtani számukra. Miután megszerzi kvalifikációját és Lumina Szakértővé válik, egy olyan közösséghez csatlakozik, amelyet egy Lumina Partner, vagy Stratégiai Szövetséges irányít. Meg fog kapni minden segítséget és iránymutatást ahhoz, hogy sikeresen használja fel a tanultakat.

Amit megszerezhet:

1
Ösztönző és interaktív tanulás, valamint utánkövetés, amely segítséget nyújt az elindulásban
2
Jelentős személyes és szakmai fejlesztési tapasztalat biztonságos környezetben
3
Teljes tájékoztatás a Lumina Learning termékek mögötti tudományos és dizájn elvekről.
4
Az eszköz bemutatásának gyakorlati elsajátítása
5
Személyes cselekvési terv és ingyenes portrék az induláshoz
6
Ingyenes oktatási- és egyéb segédanyagok
7
Belépési lehetőség a Lumina Learning platformjára, ahol előkészítheti, személyre szabhatja és menedzselheti saját projektjeit
8
Folyamatos támogatás, beleértve a webinarokat és találkozókat, üzleti segítség és rendszer frissítések

Globális hálózat megtekintése

A Lumina Learning világszerte több mint 40 országban működő, képzett szakemberek és szakemberek globális hálózata.
pwc logo
Azért kedvelek a Lumina Learning-gel együttműködni, mert nagyon pozitív módon az erősségeken alapul. Nagyon befogadó. Használtam már különböző eszközöket a múltban is, pl. MBTI, Insights és mindig azt tapasztaltam, hogy a visszajelzések egy pontján az emberek elkezdtek a negatívumokra koncentrálni. A Lumina Learning esetében úgy vélem, hogy nincsenek negatívumok. Sokkal inkább arról szól, hogy valakinek milyen erősségei vannak és azokat hogyan tudja fejleszteni, hogyan tudja felhangolni, vagy éppen lecsendesíteni a különböző viselkedési formákat. Együttműködni a Lumina Learning csapatával úgyszintén nagyon pozitív élmény, mert pontosan tudom, hogy mindig számíthatsz a támogatásukra.

Nichola McCaig

Role Development Lead, PwC Augment and Operate