Megoldásaink

Bármilyen kihívás előtt áll, eszközeink széles tárházát használhatja a gyakorlati eredmények elérése érdekében. Innovatív megközelítésünket úgy terveztük meg, hogy bármilyen szintű beavatkozást támogatni tudjon: rövid prezentációk, tréningek, csapatépítés, új kollégák beilleszkedése, kiválasztás, értékesítés fejlesztés, hiteles vezetés, szervezetfejlesztés stb.
two women comparing splashes using the lumina splash app

Miért a Lumina Learning?

Szenvedélyesek és elkötelezettek vagyunk. Hiszünk abban, hogy segíthetünk az embereknek értékelni egymást. Az integritást, bátorságot, kíváncsiságot, a humanizmust és a közös sikereket támogatjuk.
Tudjon meg többet
Solutions for individuals

A Lumina Learning feltárja a személyes potenciált, ösztönzi a személyes és üzleti fejlődést. Ügyfeleink mélyebb önismeretet szereznek és azt a képességet, hogy az érzelmi intelligenciára alapozva befolyásoljanak másokat. Így megfelelő hatást tudnak elérni a kommunikációjukon keresztül.

Olvasson tovább

Öntudatosság

Személyes minőség

Szociális intelligencia

Változás irányítása

Kritikus gondolkodás

Coaching

Személyes jólét

Hatékony kommunikáció

Vezetők fejlesztése

Toborzás / Kiválasztás

Alkalmazkodóképesség

Solutions for teams

Ahogyan a virtuális csapatok, projekt csoportok és a távoli munkatársak száma növekszik, az emberek számára a kapcsolatok gyorsabb és jobb kialakítása egyre inkább elengedhetetlenül szükséges. Csoport megoldásaink hatékonyan értetik meg a csapaton belül lévő személyiségeket. Ezen felül pedig bemutatják a jelenlegi kultúrát, mint a hatékonyabb együttműködés elérésének katalizátorát.

Olvasson tovább

Csoportdinamika

Együttműködés

Csúcsteljesítmény

Támogató kultúra

Elképzelések megosztása

"Silók" lebontása

Jövőkép & Értékek

Stratégia

Értékesítés

Ügyfélszolgálat

Megtérülés a kapcsolatokban

Solutions for organizations

Megnövekedett szervezeti hatékonyság elérése szakértőink által, akik ösztönző módon képesek az eszközeinket személyre szabott megoldásokká fejleszteni, amelyek kézzelfogható eredményekkel járnak.

Olvasson tovább

Toborzás / Kiválasztás

Tanulás és Fejlesztés

Tehetségek gondozása

Kultúra

Felsővezetés dinamikája

Változáskezelés

Elkötelezettség

Szervezetben jelen lévők kapcsolata

Egyesülés & Akvizíció

Új kollégák beilleszkedése

Eszközeink

Lumina Spark

A Lumina Spark feltárja teljes személyiségét, egyedi portrét rajzolva arról, hogy kicsoda Ön valójában. Növeli a tudatosságot, feltárja az Önben rejtőző potenciált és így jobban birkózik majd meg a stresszel. Fedezze fel azokat a gyakorlatias megközelítéseket, melyek segítségével fejlődhet kommunikációja, csapatmunkája és vezetői készségei. Találja meg belső Sparkját. Használja ki jobban képességeit.

Olvasson tovább

Lumina Leader

Irányítson a saját útját járva. A Lumina Leader mélyreható ismereteket nyújt a vezetők számára saját természetes vezetési stílusukról. Betekintést ad arról, hogyan végezzék munkájukat magabiztosan és hitelesen, miközben megtanulják vezetői hozzáállásukat a munkatársak és a szervezet szükségleteihez igazítani.

Olvasson tovább

Lumina Team

Működjünk együtt jobban. Ügyfelek úgy emlékeznek a Lumina Team által nyújtott élményre, mint egy őszinte "Aha!" pillanatra. A könnyen érthető nyelvezet és a hatásos vizuális bemutató azonnal kihangsúlyozza a csoporton belüli jellemző viselkedést és jellegzetességeket. Az eredmény pedig motivált emberek, akik csúcsteljesítményű csapatok tagjaiként dolgoznak és így nagyobb eredményeket érnek el.

Olvasson tovább

Lumina Emotion

Az a képesség, hogy megválaszthatjuk a helyzetre adott válaszainkat, nagy hatalommal bír - a Lumina Emotion pontosan ezt az adottságot nyújtja az emberek számára. Fejlettebb érzelmi intelligencia, alkalmazkodóképesség és reziliencia, csak néhány azok közül, amelyekről a szervezetek beszámolnak.

Olvasson tovább

Lumina Select

Találja meg a megfelelő jelöltet, kérdezzen hatékonyan, fedezze fel a rejtett potenciált és kerülje el a költséges toborzási hibákat. A Lumina Select kifejezetten erre a célra létrehozott kiválasztási eszköz, amely segítséget nyújt, hogy a megfelelő embert találja meg egy adott pozícióra.

Olvasson tovább

Lumina Sales

A Lumina Sales tudományos háttere képessé teszi arra, hogy fejlessze kollégáit és növelje az árbevételét oly módon, hogy bemutatja a különböző viselkedésbeli és személyiség jellemzők felbukkanását az egyes értékesítési lépések során. Képes arra, hogy megváltoztassa az értékesítő gondolkodásának irányát a pusztán bevétel központú gondolkodás helyett a kapcsolatok kialakításának irányába.

Olvasson tovább

Globális hálózat megtekintése

A Lumina Learning világszerte több mint 40 országban működő, képzett szakemberek és szakemberek globális hálózata.