Lumina Spark

A Lumina Spark feltárja teljes személyiségét, egyedi portrét rajzolva arról, hogy kicsoda Ön valójában. Növeli a tudatosságot, feltárja az Önben rejtőző potenciált és így jobban birkózik majd meg a stresszel. Fedezze fel azokat a gyakorlatias megközelítéseket, melyek segítségével fejlődhet kommunikációja, csapatmunkája és vezetői készségei. Találja meg belső Sparkját. Használja ki jobban képességeit.

Hogyan használható fel?

A Lumina Spark pontos, személyre szabott képet ad az egyén erősségeiről és fejlődési területeiről. Legyen szó vezérigazgatóról, vagy egy újonnan felvett munkatársról, gazdag személyes betekintést és gyakorlati előnyöket biztosít mindenki számára.
Ezt a rendkívül népszerű eszközt Dr. Stewart Desson alkotta meg, és a Westminsteri Egyetem által az üzleti pszichológia és pszichometria területén végzett forradalmi PhD-kutatásán alapul. A Lumina Spark módszertana elkerüli a sok más népszerű pszichometriai módszerben időnként megjelenő torzítást.

A Lumina Spark elfogadja a paradoxonokat - láthatóan ellentétes személyiség jegyek találhatóak meg bennünk egyidőben! Az életben és a munkában semmi sem egyértelmű és az emberi természetben különösen nem. Például mindannyian lehetünk extrovertáltak és introvertáltak is, különböző környezetben.

A Lumina Spark arra ösztönzi az embereket, hogy azokat a készségeiket fejlesszék, amelyek leginkább szükségesek a munkahelyi környezetben - rugalmasság, agilitás, partnerközpontúság, hitelesség, fejlődő gondolkodás és képesség arra, hogy irányítsák saját magukat és másokat. Egy eszközben található meg a három tükör, amelyben láthatják alapvető, mindennapos és túlterhelt személyiségüket. Ezzel következetes betekintést nyerhetnek teljes személyiségükbe, amely szükségtelenné teszi a további tesztek használatát.

Alapvető Személyiség

Ahogyan valaki ösztönösen viselkedik, preferenciái és természetes hajlamai

Mindennapos Személyiség

Ahogyan napi szinten cselekszik valaki, felhangolja, vagy csökkenti jellemvonásait a környezettől függően

Túlterhelt Személyiség

Amikor túl sok a jóból és valaki túlzásba viszi természetes erősségeit

Az összes személyisége mindenkor - Nincsenek címkék, skatulyák és sztereotípiák!

Melyek a várható eredmények?

A Lumina Spark testreszabott portrét kínál egész személyiségéről. Közvetlenül az emberekhez szól, olyan riportot nyújt számukra, amely kizárólag róluk, mint individuumokról készült - nem pedig hozzájuk hasonló emberekről. A modellt egyszerű megérteni és mégis nagyon mély információkat tartalmaz a közvetlenül mért 72 személyiség jellemvonásról. Ezért választja olyan sok szervezet előszeretettel a Lumina Spark-ot kiválasztás, tréning, valamint egyéb fejlesztés céljából.
lumina learning lumina spark participants using splash app and spark profile on mobile phones
1.
Öntudat fejlődése
2.
Dolgozzunk együtt hatékonyabban és érjünk el jobb eredményeket
3.
Tökéletesebb munkahelyi kapcsolatok és termelékenység
4.
A stressz megfelelőbb kezelése

Kulcsfontosságú jellemzők

Személyesen az Ön számára!

Három személyiség egy termékben

Interaktív Lumina Splash App

Hatásos és működik!

lazarus and maverick logo
A Lumina Spark egyenletesen remek eredményeket kínál számunkra! Konzulens cég vagyunk, sok olyan ügyféllel, akik multi-kulturális környezetben tevékenykednek. A Spark mindenkinek szól. Nagyon intelligens eszköz, amely egyaránt alkalmazható az önelemzés és az innováció során.

Alex Lazarus

Lazarus & Maverick Limited

Ismerje meg a Lumina Learning család összes fejlesztését