Amit ígérünk

Nem csak pszichometrikus eszközöket fejlesztünk. Olyan hasonló módon gondolkodó közösséget építünk, akik hisznek abban, hogy a pszichometrikus értékelésnek az ember személyiségének komplexitását kellene megragadnia. Úgy tekinteni rájuk, mint amilyenek valójában és nem kizárólag viselkedésük, vagy cselekedeteik alapján értékelni őket. Ha együttműködik velünk, barátságos és segítőkész csapatunk a kezdetektől támogatni fogja Önt.
lumina learning office wall logo

Szenvedélyesek és elkötelezettek vagyunk. Hiszünk abban, hogy segíthetünk az embereknek értékelni egymást. Az integritást, bátorságot, kíváncsiságot, a humanizmust és a közös sikereket támogatjuk.

Amikor együttműködik velünk, a következőket ígérjük:

1
Odafigyelünk és értékeljük az Önök értékeit, a kihívásokat, amelyeknek meg kell felelniük és az egyediségüket.
2
Stimulálóan hatunk az egyének újító szellemére, hogy másként tudjanak gondolkodni.
3
Ütemtervet adunk az egyének és szervezetek számára a befogadás, a sokszínűség és a bizalom elérése érdekében.
4
Segítünk abban, hogy Ön, kollégái és a szervezet egyaránt jobb döntéseket tudjon hozni.
5
Vezetjük és segítjük az első találkozástól kezdve a végső értékelésen keresztül a legszínvonalasabb ügyfélközpontúság révén.
6
Személyre szabott megoldásokat javaslunk az Önök specifikus elvárásainak és célkitűzéseinek megfelelően.

A Lumina Learning előnyei

Lumina Learning it's personal

Személyes

Az összes, tudományosan validált eszközünk, rendszerünk és erőforrásunk magas szinten egyénre szabott. Bárki, aki részt vesz a programjainkon hasznos és személyes gyakorlati élménnyel gazdagodik.

Lumina Learning it's customisable

Testreszabható

Széleskörű, azonnal felhasználható termékekkel rendelkezünk, amelyeket azonban megalapozott szakértelemmel tudunk testre szabni a specifikus igényeknek megfelelően.

Lumina Learning it sticks

Rögzül

Színes és gyakorlatias anyagokat használunk, amelyekre az emberek könnyen emlékeznek és alkalmaznak az életük minden aspektusában, még évekkel a Lumina Learning események után is.

Lumina Learning it works

Működik

Megközelítésünk rugalmas, mérhető és eredményorientált. Biztosítjuk, hogy a résztvevők felelősséget vállaljanak saját célkitűzéseik elérése érdekében, így az ügyfeleink a legjobb eredményt kapják a folyamat végén.

pfizer logo
A Spark program nagyon szórakoztató volt, könnyű elsajátítani, de legfőképpen elképesztően gyakorlatias és hasznos - nagyon sok remek eszközt vonultatott fel, amelyeket már alkalmaztam is!

Pfizer

Globális hálózat megtekintése

A Lumina Learning világszerte több mint 40 országban működő, képzett szakemberek és szakemberek globális hálózata.