Eszközeink

Termékeink olyan innovatív módszertanon alapulnak, amely egységbe rendezi az eszközöket, modelleket és applikációkat. Úttörő pszichometrikus megoldásokat tartalmaznak, amelyek feltárják az emberek dinamikus személyiségét és felkeltik kíváncsiságukat.

Legyen szó toborzásról, vagy fejlesztésről a megoldásaink segítik a szervezeteket abban, hogy felgyorsítsák az együttműködést, fejlesszék a kreativitást és problémamegoldást, valamint csökkentsék költségeiket.

Lumina Learning products

Eszközeink

Lumina Spark

A Lumina Spark feltárja teljes személyiségét, egyedi portrét rajzolva arról, hogy kicsoda Ön valójában. Növeli a tudatosságot, feltárja az Önben rejtőző potenciált és így jobban birkózik majd meg a stresszel. Fedezze fel azokat a gyakorlatias megközelítéseket, melyek segítségével fejlődhet kommunikációja, csapatmunkája és vezetői készségei. Találja meg belső Sparkját. Használja ki jobban képességeit.

Olvasson tovább

Lumina Leader

Irányítson a saját útját járva. A Lumina Leader mélyreható ismereteket nyújt a vezetők számára saját természetes vezetési stílusukról. Betekintést ad arról, hogyan végezzék munkájukat magabiztosan és hitelesen, miközben megtanulják vezetői hozzáállásukat a munkatársak és a szervezet szükségleteihez igazítani.

Olvasson tovább

Lumina Team

Működjünk együtt jobban. Ügyfelek úgy emlékeznek a Lumina Team által nyújtott élményre, mint egy őszinte "Aha!" pillanatra. A könnyen érthető nyelvezet és a hatásos vizuális bemutató azonnal kihangsúlyozza a csoporton belüli jellemző viselkedést és jellegzetességeket. Az eredmény pedig motivált emberek, akik csúcsteljesítményű csapatok tagjaiként dolgoznak és így nagyobb eredményeket érnek el.

Olvasson tovább

Lumina Emotion

Az a képesség, hogy megválaszthatjuk a helyzetre adott válaszainkat, nagy hatalommal bír - a Lumina Emotion pontosan ezt az adottságot nyújtja az emberek számára. Fejlettebb érzelmi intelligencia, alkalmazkodóképesség és reziliencia, csak néhány azok közül, amelyekről a szervezetek beszámolnak.

Olvasson tovább

Lumina Select

Találja meg a megfelelő jelöltet, kérdezzen hatékonyan, fedezze fel a rejtett potenciált és kerülje el a költséges toborzási hibákat. A Lumina Select kifejezetten erre a célra létrehozott kiválasztási eszköz, amely segítséget nyújt, hogy a megfelelő embert találja meg egy adott pozícióra.

Olvasson tovább

Lumina Sales

A Lumina Sales tudományos háttere képessé teszi arra, hogy fejlessze kollégáit és növelje az árbevételét oly módon, hogy bemutatja a különböző viselkedésbeli és személyiség jellemzők felbukkanását az egyes értékesítési lépések során. Képes arra, hogy megváltoztassa az értékesítő gondolkodásának irányát a pusztán bevétel központú gondolkodás helyett a kapcsolatok kialakításának irányába.

Olvasson tovább

Globális hálózat megtekintése

A Lumina Learning világszerte több mint 40 országban működő, képzett szakemberek és szakemberek globális hálózata.
hannover jackson logo
Imádom a Lumina Learning eszközeit - teljesen különböznek a többitől. Sokkal korszerűbbek, teljesebbek és olyan nyelvezetet használnak, amelyeket az emberek megértenek. A Lumina Learning anyagok összekapcsolják az embereket egymással. Ezt briliáns módon érik el és folyamatossá teszik a párbeszédet. Egyszerűen fogalmazva, nagyszerű eredmény, ha sikerül a párbeszédet fenntartani.

Sue Ells

Director, Hanover Jackson