Rólunk

Innovatív és személyre szóló, kiválasztási és fejlesztési megoldások globális szolgáltatója vagyunk egyének, csoportok és vállalatok számára egyaránt.

Digitális pszichometriai erőforrásaink segítségével élvonalbeli termékeket fejlesztünk és forgalmazunk, melyekhez a támogatást szervezeti átalakításra specializálódott szakértőink biztosítják világszerte.
What is love?
Lumina Learning Splash App

A Lumina Learning vezető vállalat az innovatív pszichometriai eszközök tekintetében. 2009 óta kínálunk élvonalbeli személyiség, érzelmi intelligencia, valamint kompetencia mérésére és fejlesztésére szolgáló megoldásokat, illetve kvalifikációs programokat.

A maga nemében kiemelkedő, validált eszközeink fejlesztik az öntudatot, csapatmunkát és vezetői készségeket, valamint fontos részét képezik a különböző kiválasztási és fejlesztési megoldásoknak. Büszkék vagyunk arra, hogy többek között a Deloitte, az Adidas, a Marriott Hotels, vagy az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálata is az ügyfeleink közé tartozik.
lumina learning logo office wall

Csapatunk

Nagyszerű emberekből álló közösségünk van, akik világszerte megtalálhatók és valóban szeretjük azt, amivel foglalkozunk! Semmi sem hasonlítható ahhoz, mint amikor az ügyfeleink így nyilatkoznak: "Köszönjük! Javuló teljesítményünk önbizalmat ad ahhoz, hogy még többet érjünk el."

Tudjon meg többet
Our promise

Amit ígérünk

Ugyanaz a dolog sablonosan nem alkalmazható mindenkinél. Azzal, hogy partnerünk lesz, személyre szabott támogatást kap majd egy teljesen egyedi megoldás megvalósítása érdekében. Tanácsainkkal segítjük majd, hogy az Ön számára leginkább hatékony toborzási és fejlesztési terveket tudja valóra váltani.

Tudjon meg többet
Lumina Learning research

Kutatások

Felméréseinkben hasznosítjuk az évtizedes tudományos kutatásokat, melyek a személyiségre irányulnak a munka világában. Ugyanakkor folyamatosan figyelemmel kísérjük a változásokat is. Megoldásaink integrálják a legújabb pszichológiai megfigyeléseket, amelyek az előítéletek lebontásával, kritikus gondolkodással és együttműködéssel foglalkoznak.

Tudjon meg többet

Megoldásaink

Szervezetek átalakítása az emberek átalakításával

  • Coaching programok
  • Értékesítési készségek
  • Érzelmi intelligencia
  • Vezetők fejlesztése
  • Csoport és szervezetek kultúra váltása
  • Toborzás/Kiválasztás

adidas group logo
A Lumina Learning koncepció lebilincselő bemutatásán keresztül az Adidas Dél-Afrika munkavállalói és csoportjai megváltoztak oly módon, hogy jobban kihasználjuk egymás képességeit és sokkal inkább együttműködőbb módon dolgozunk együtt. Köszönjük a kiváló munkát aminek eredménye a fejlettebb teljesítmény kultúra megjelenése az Adidas Dél-Afrika szervezetében.

Adidas Csoport

Globális hálózat megtekintése

A Lumina Learning világszerte több mint 40 országban működő, képzett szakemberek és szakemberek globális hálózata.