Lumina Leader

Irányítson a saját útját járva. A Lumina Leader mélyreható ismereteket nyújt a vezetők számára saját természetes vezetési stílusukról. Betekintést ad arról, hogyan végezzék munkájukat magabiztosan és hitelesen, miközben megtanulják vezetői hozzáállásukat a munkatársak és a szervezet szükségleteihez igazítani.
woman leading development workshop lumina splash leader

Hogyan használható fel?

A Lumina Leader növeli a résztvevők tudatosságát saját egyedi vezetői stílusukkal kapcsolatban, és megmutatja, hogyan vezessenek természetesen és hitelesen. A képzés a vezetés négy kiegyensúlyozott területére összpontosít: Vezetés lendülettel, Vezetés az eredményesség érdekében, Vezetés az embereken keresztül és Vezetés jövőképpel. Az opcionális Lumina Leader 360 értékeléssel a vezetőknek lehetőségük nyílik arra, hogy mások szemével lássák magukat, és megfigyeljék vezetői stílusuk valódi hatását.

A vezetői megoldások kidolgozásában a személyre szabhatóság a kulcsszerepet játszik. Ezért a Leader Saját és a Leader 360 Értékelő kérdőívek könnyen testre szabhatók a hosszúság tekintetében és a vizsgálatba vont fejlesztési területek alapján.
lumina learning lumina leader workplace leader giving talk to colleagues in workshop or meeting

Az emberek megnevezésük szerint lehetnek ugyan vezetők, de nem mindig mutatnak fel vezetői tulajdonságokat. A 2015 évi "Investors in People/TBR" jelentés szerint a gyenge vezetés csak az Egyesült Királyságban 84 milliárd fontba kerül évente. Ezzel párhuzamosan, a mostani időszak kihívásokkal teli a vezetők számára. Jellemző a folyamatosan emelkedő elvárásokkal, nagy nyomással járó üzleti élet és több érdekelt csoport széles körű igényeinek való kitettséggel járó környezet.

lumina learning lumina leader female leader looking confident in office workplace

A Lumina Leader olyan információkkal látja el a vezetőket, amelyeket nehéz lenne máshonnan megtudni. Pontos képet mutat meg egyedi vezetői viselkedésükről. Ugyancsak rámutat a gátló tényezőkre és vakfoltokra is, valamint ajánlásokat fogalmaz meg elkerülésükre. A Lumina Leader fejleszti a tudatosságot, a döntéshozatali képességet és az önbizalmat, amely mások irányításához szükséges a mostani felfokozott versenykörnyezetben és bizonytalan üzleti életben.

Ismerje fel, hogyan határozza meg saját személyisége a vezetői stílusát.

Legyen magabiztos saját, valódi vezetői viselkedésében.

Sajátítsa el, hogyan tudja maximálisan kihasználni vezetői erősségeit és lebontani jelenlegi korlátait.

Olyan vezetővé váljon, aki valódi értéket hoz a szervezet számára.

Melyek a várható eredmények?

A Lumina Leader és az opcionális 360 fokos felmérés lehetőséget nyújt a vezetők számára, hogy megvizsgálják karrierjüket gátló tényezőket, sokoldalúbbak és rugalmasabbak legyenek a változó körülmények között. Valamint képesek legyenek motiválni kollégáikat, hogy átlagon felüli teljesítményt nyújtsanak.
lumina leader circle image man leading meeting at work
1.
Fokozottabb rugalmasság változás esetén, vagy bizonytalan időszakokban
2.
Mások motiválása és felhatalmazása a közös vízió elérése érdekében
3.
Megnövekedett alkalmazkodóképesség a különböző, munkából adódó kihívásokra
4.
Fejlettebb morál és a fluktuáció csökkenése

Kulcsfontosságú jellemzők

Hiteles vezetés

Megnövekedett befolyás

Elkötelezettség megszerzése

Célkitűzések elérése

gmg radio logo
"Felgyorsító Programunk" a Lumina Leader segítségével mélyreható és hosszan tartó hatást gyakorolt a GMG Rádió dolgozóira és kultúrájára. A résztvevők már elkezdtek magasabb szintű pozíciókhoz jutni az üzleti életben.

Sharon Green

Learning And Development Director at GMG Radio

Ismerje meg a Lumina Learning család összes fejlesztését