Szervezetek számára

A szervezeteknek kötelező válaszokat találniuk az egyre növekvő mértékben változó világban. Azzal, hogy az embereket helyezzük az első helyre, a változást egyfajta felhatalmazó élménnyé tesszük számukra. Ezért használta fel az Adidas, a Brother és sok más cég a megközelítésünket, hogy a szervezeti átalakítást az emberek változásán keresztül érjék el.
Lumina Learning solutions for organizations
Lumina Learning solutions for organizations

Megoldásaink támogatják a vállalatokat

Kialakítani egy olyan kiemelkedő szervezeti kultúrát, ahol a munkavállalókat ösztönzik a személyes fejlődésük érdekében. Elősegíteni a szorosabb kapcsolatok kialakulását és fejlettebb kommunikációt az egész vállalaton belül. Ez pedig lehetővé teszi a szervezet számára a következőket:

• Fejleszteni az értékesítési képességeket és növelni az árbevételt
• Hatékony és magabiztos vezetőket teremteni
• Felszabadítani az emberekben meglévő potenciált, a coaching és fejlesztési programokon keresztül
• Minimálisra szorítani a drága toborzási hibákat és tökéletesíteni a kiválasztási folyamatokat

Kialakítani a legjobb munkahelyet

A Lumina Learning megoldások emberi egészként tekintenek a munkavállalókra és nem pedig cselekedeteik alapján vizsgálja őket. Emberközpontú megközelítésünk a teljes személyiséget értékeli, miközben elkerüli a szükségtelen címkézést és sztereotípiákat. Eszközeink hiteles tudást adnak az embereknek saját magukról és másokról. Ezzel pedig lehetőséget teremtenek a szervezetek számára, hogy valódi változást érjenek el az értelmes párbeszédek kialakulásának segítségével.

• Felgyorsítja az új kollégák beilleszkedését és a csúcsteljesítményű csoportok kialakulását
• Képessé teszi az egyéneket és csoportokat arra, hogy felfedezzék és megértsék önmagukat, valamint saját hozzájárulásukat a szervezeti célkitűzésekhez
• Fejleszti a morált, prosperitást és az emberek elkötelezettségét
Creating the best work places

Ismerje meg a Lumina Learning család összes fejlesztését

Globális hálózat megtekintése

A Lumina Learning világszerte több mint 40 országban működő, képzett szakemberek és szakemberek globális hálózata.
rcl foods logo
Az üzleti életben eltöltött sok év után a Lumina Learning megközelítést frissnek, innovatívnak és holisztikusnak találom. Közös nyelvvé válik és segítségünkre van abban, hogy megágyazzunk az RCL Foods "Mi utunk" kultúrájának. Alig várom, hogy a Lumina Learning és közöttünk meglévő együttműködés folytatódjon.

Charmaine Boshoff

Group Learning & Development Executive, RCL FOODS