A Lelki nyugalom elérése eszköz bemutatása

Öt lépés a boldogabb, alkalmazkodóképesebb, produktívabb munkatársak felé

Az egyének támogatása még soha nem volt ennyire fontos.

Amikor nagy a nyomás és magas a tét, a szervezetek nyerhetnek, vagy veszíthetnek a legtöbbet – a kollégák által keltett hatás miatt. A sikerre törekvő szervezeteknek olyan egyénekre, csoportokra és vezetőkre van szükségük, akik alkalmazkodóképesek és reziliensek, így élvezik a feladat keltette kihívásokat és következetesen a legjobbat nyújtják.

 

Ezért jött létre a Lumina Spark legújabb, hatékony virtuális funkciója, ami segítséget nyújt a szervezeteknek, hogy az ott dolgozók teljes potenciáljukat tudják kihasználni. Olyan, megvalósítható önfejlesztési készségeket adva számukra, amelyek egy életen át tartó önismeretet építenek fel.

 

A Lelki nyugalom elérése egy egyszerű, 5 lépésből álló fejlesztési megoldás, amely a személyes alkalmazkodóképességet és rezilienciát erősíti meg a személyes teljesítmény növelése érdekében. Ellátja az embereket praktikus, könnyen felhasználható tervvel, ami kihozza belőlük a leghatékonyabb énjüket, a munkahelyi problémák és kihívások esetében.

Élethosszig tartó, felhasználható készségek.

A Lumina Spark hatásos 24 jellemvonásait és a 3 személyiség perszónát felhasználva a Lelki nyugalom elérése segít az egyéneknek felismerni az őket visszatartó, nem hatékony viselkedésformákat, és megmutatja, hogyan változtathatnak ezen.

 

Dinamikus, gyakorlatias és mélyebb betekintést nyújt számunkra, hogy mi történik, amikor túlfeszítjük a húrt, a tanulást és a személyiségfejlesztést valós, a munkahelyen megvalósítható formába önti.

 

Lehetővé tudja tenni az egyértelmű és folyamatos önfejlesztést, amely életre szóló hatásokat biztosít az egyén és a szervezet számára. Olyan folyamatos, alkalmazkodó, cselekvőképes fókuszt adhat az embereknek, aminek segítségével a személyes fejlődés a munkahelyi környezetben is működőképessé válik.

Termelékenyebb, boldogabb munkahelyek.

A személyre szabott lépések segítenek az embereknek felismerni az őket visszafogó, nem hatékony viselkedési formákat, megmutatja azt, hogyan lehet elmozdulni ezektől a magatartásoktól, és végső soron hogyan összpontosítsanak újra arra, hogy a leghatékonyabb, legjobban teljesítő és boldogabb önmaguk legyenek. A Lelki nyugalom elérése a Lumina Spark munkahelyi cselekvési terve, amely egyéneknek, csapatoknak és vezetőknek nyújt folyamatos fejlődési tapasztalatokat, amelyek hosszútávú hatással bírnak.

 

Felvértezi az egyéneket egy könnyen érthető, 5 lépésből álló tervvel, ami folyamatos fejlődésüket összeköti a munkahelyi alkalmazással. Ezzel segítséget nyújt abban, hogy kihozzák magukból a legjobb teljesítményt, és sikerrel vegyék a kihívásokat. Mi az eredmény? Termelékenyebb, boldogabb munkahelyi környezet, amely prosperál az alkalmazkodóképes és ellenálló kollégák miatt, akik következetesen a legjobbat tudják kihozni magukból, ezzel segítve a szervezetet céljaik elérésében.

A személyes fejlődésből származó érték maximalizálása

Legvégül pedig, maximalizálja az emberek fejlesztésébe történő befektetés értékét, mert rendkívül megragadó, fenntartható és egész életen át tartó tanulási folyamatot hoz létre, amely könnyen alkalmazható a workshop és coaching alkalmak, vagy bármilyen más fejlesztési megközelítéseken túl is.

 

A Lelki nyugalom elérése biztosítja, hogy a fejlesztési kezdeményezések elérjék a szervezeti célokat azzal, hogy a tanulási eredményeket közvetlenül felhasználhatóvá teszik a munkahelyi környezetben. Ezzel egyidőben útmutatást és elszámoltathatóságot nyújt az egyén számára, hogy kézben tartsa személyes fejlődését és teljesítményét.

 

Ugyanazt a kiemelkedően interaktív fejlesztést fogja nyújtani virtuálisan és személyesen egyaránt. Ez a Lumina Spark legújabb virtuális funkciója, amely bemutatja a személyiséget a számítógép képernyőjén és kinyomtatva is. Mindezt azzal a céllal, hogy a szervezetek támogatni tudják a kollégák személyes fejlődését az életen át tartó tanulással, amely kiaknázza a bennük rejlő lehetőségeket.

 

Öt egyszerű lépés az egyén számára, egy óriási ugrás a szervezetnek. Segít az embereknek kiváltani a megfelelő hatást.

Nézze meg, hogyan működik a Lelki nyugalom elérése

1.
A túlterhelt jellemvonás azonosítása
2.
Álljon meg. Tartson szünetet.
3.
Válasszon ki egy jellemvonást, amely segít visszanyerni lelki békéjét.
4.
Válasszon ki egy olyan jellemvonást, amely segít hatékonyabban kezelni a helyzetet.
5.
Segítség a jövőbeli túlterhelés elkerülésében

Az "és akkor?"

Take a deeper dive into Lumina Spark’s Three Personas and Overextensions

Segít az embereknek nyugodtnak maradni a kihívások, a nyomás, és a stressz esetén

Fejlessze a személyes alkalmazkodóképességet és a rezilienciát, amelyek egy életen át tartanak.

Termelékenyebb, boldogabb munkahelyek létrehozása, amelyek gyarapodnak

Ismerje meg a Lumina Learning család összes fejlesztését

Globális hálózat megtekintése

A Lumina Learning világszerte több mint 40 országban működő, képzett szakemberek és szakemberek globális hálózata.