Távoli vezetés

A vezetés lényege, hogy az embereket egy inspiráló jövőkép mögé sorakoztassuk fel, és ezzel egyidejűleg egy jól végrehajtott tervet hozzunk létre, amely megvalósítja ezt a jövőképet. A vezetőknek lendületükkel és eltökéltségükkel kell a szervezetet előre vinniük, miközben az egyének és a csapatok számára lehetővé kell tenniük az együttműködést és a teljesítményt. A vezető szerepe még nehezebbé válik, ha távolról dolgozik, a személyes hivatalos és informális kapcsolatok nélkül.
lumina learning lumina spark participants using splash app and spark profile on mobile phones

Impacts

Vezetés távolról nevű megoldásunk a vezetők önismeretének növelésére összpontosít, és segít nekik felfedezni vezetői tulajdonságaikat a virtuális környezethez való alkalmazkodás során. Fontos, hogy segít a vezetőknek elgondolkodni és megtervezni, hogyan alakítsák virtuális csapataik kultúráját a magas teljesítmény elérése érdekében.

Who is it aimed at

A távoli vezetés program ideális minden vezetői szint számára, a junior csoportvezetőktől a C-szintig. A színes és emlékezetes Lumina Spark modell segítségével a vezetők megérthetik, hogy milyen kapcsolat van az alapvető vezetői preferenciáik és a csapatukkal való tényleges viselkedésük között, amikor virtuális környezetben dolgoznak. A vezetők minden lépésnél profitálhatnak a Lumina Spark intelligens adataiból és egyszerű nyelvezetéből.

A vezetők azt is megismerik, hogy a távoli vezetés hogyan válthat ki náluk néhány túlerőltetett viselkedési formát, és mit tehetnek, hogy enyhítsék ezeket a potenciálisan stresszes helyzeteket.

A távoli vezetés program olyan vezetők számára készült, akik önmaguk is távolról dolgoznak, vagy akiknek ilyen jellegű csapatuk van. Különösen hasznos azoknak a vezetőknek, akik a jelenlegi globális válság kihívásaihoz szeretnének alkalmazkodni, vagy akiknek korábban még nem volt tapasztalatuk a virtuális vezetésben.

A program minden olyan vezető számára hasznos lesz, aki a virtuális vezetési stílusát szeretné fejleszteni azáltal, hogy alaposan megérti erősségeit és vezetői vakfoltjait, valamint azt, hogy ezek hogyan mutatkozhatnak meg távmunka során.

1.

Ismerje fel, hogy személyisége hogyan alakítja virtuális vezetői stílusát

2.

Bízzon saját hiteles virtuális vezetési stílusában

3.

Ismerje meg, hogyan tudja maximálisan kihasználni virtuális vezetői erősségeit és lebontani jelenlegi korlátait.

4.

Olyan vezetők fejlesztése, akik valódi értéket teremtenek a szervezet számára

How it works

A legújabb virtuális tantermi technológia segítségével három, egyenként háromórás foglalkozás kerül megrendezésre. A vezetők a Lumina Spark és a Lumina Leader modellek segítségével értékelik saját magukat, és lehetőségük van arra, hogy más vezetők és munkatársak visszajelzéseiből is részesüljenek. Ezek a foglalkozások a vezető kompetenciáinak kvantitatív elemzésére épülnek, amelyet egy rendkívül személyre szabott kvalitatív narratíva támogat. A vezetői jellemvonások és a nyomás alatt adott reakciók vonzó vizuális ábrázolásai elevenítik fel az egészet. A vezetés minden aspektusát feltárjuk, és az elemzést a teljesítmény javítását célzó, megvalósítható fejlesztési tervekké alakítjuk.

A vezetők további három virtuális coaching ülésen vehetnek részt, amelyet a Lumina Learning Experience Platformhoz való hozzáférés támogat. A vezetők maguk határozzák meg fejlesztési céljaikat, és interaktív módon tanulnak a Lumina Splash alkalmazás és számos e-learning támogatás segítségével, amelyek mindegyike a tanultak maximális felhasználását támogatja a virtuális munkahelyre szabva.

Tapasztalt szakértők és tervezők testre szabják és ötvözik ezeket a foglalkozásokat, hogy saját, egyedi vezetői utat alakítsanak ki.

lumina learning lumina team working together cooperating
1.
A vezetők megvizsgálják a virtuális környezet hatását vezetési stílusukra
2.
A vezetők gyakorlati cselekvési terveket készítenek a tanultak alkalmazására és hatékonyabb virtuális vezetőkké válnak.
3.
A vezetők megértik a virtuális környezet hatását a munkatársak elkötelezettségére, és stratégiákat dolgoznak ki ennek maximalizálására.
4.
A vezetők megtanulják, hogyan tudnak leginkább befolyással bírni más érdekelt felek és saját csoportjaik tekintetében - ezt virtuális befolyásnak nevezzük.

The So What?

Vezessen hitelesen

Befolyás növelése

Elkötelezettség megszerzése

Célok elérése

Ismerje meg a Lumina Learning család összes fejlesztését